Skip to main content

Wij zetten de classic SAAB 900 en 9000 bewust niet op een voetstuk, maar proberen deze modellen toegankelijk te maken en te houden voor een breed publiek, dat de unieke vormgeving en kwaliteiten van deze auto’s wil ervaren en weet te waarderen.

Door onze SAAB-specialisatie hebben we in de loop der jaren de technische expertise vergaard waarmee we elk probleem kunnen oplossen. Voor sommige typische SAAB kwalen was het nodig om af te wijken van de fabrieksprocedure en eigen creatieve werkwijzen te ontwikkelen (zie ook tech talk). Deze expertise staat tot uw beschikking.

Uw voordelen:

One-stop-shop

Met een uitgebreid netwerk van professionele toeleveranciers, een strakke planning en een uitgekiend voorraadbeleid, kunnen wij u in vrijwel alle gevallen een One-stop-shop ervaring bieden: alle denkbare reparaties onder één dak in één keer goed, wat u veel reis-en werktijd spaart.

Op afspraak ook buiten kantooruren geopend

Wij willen niet dat u bij ons voor een dichte deur staat. Daarom kunt u op afspraak ook buiten kantooruren, ’s avonds en op zondag bij ons terecht. U vermijdt daarmee de spitsuren doordeweeks en hoeft geen vrij te nemen van uw werk. Op kleine reparaties kunt u ook wachten en lekker doorwerken dankzij wifi-internet. Klik hier voor onze reguliere openingstijden.

Alle onderdelen op voorraad

Waar mogelijk – en leverbaar – gebruiken wij originele SAAB onderdelen. Deze betrekken we onder anderen bij SAAB dealer RAC in Rotterdam.

Onze eigenwijze aanpak wordt het best geïllustreerd door de toepassing van gebruikte (recycle) of gereviseerde onderdelen. Voor u zijn deze goedkoper, voor ons allemaal milieuvriendelijker en vaak net zo goed als nieuw. Deze onderdelenpolicy is een van de pijlers onder ons streven: laagdrempeligheid in aanschaf, servicekosten en onderdeelprijzen.

Wij nemen de tijd voor u

We nemen tijd voor onze klanten. Waar nodig en mogelijk nemen we u mee naar de werkplaats om u de details van reparaties uit te leggen, waardoor u een beter begrip van de auto en het herstelwerk krijgt.